18. juni 2024

Arkivfoto: Rolf Larsen.

En bekymret bilist ringede kort efter klokken 17 til politiet og fortalte, at hun kørte bag en slingrende varebil på Holbækmotorvejen i østlig retning.

Politiet sendte en patrulje til stedet, mens den bekymrede borger fulgte efter den usikre bilist. Ved restepladsen Springstrup Nord, holdt varebilen ind, men da politiet nåede frem, var varebilen ved at køre ud på motorvejen igen, men blev stoppet af patruljen.

Bag rattet i varebilen sad en 34-årig mand fra Slagelse, som blev testet med et alkometer. Hans promille var så høj, at patruljen inddrog hans førerret på stedet. Promillen lå tæt på 2,0 promille, som er grænsen for vanvidskørsel. Derfor vil analysen af blodprøve afgøre, om der var tale om vanvidskørsel.

Efter blodprøven blev den 34-årige bilist løsladt. Han vil høre nærmere fra politiet om sin sag på et senere tidspunkt.

Leave a Reply