16. juli 2024

Arkivfoto: Rolf Larsen.

En kun 15 år gammel ung mand blev natten til søndag stoppet af politiet, da han kort efter klokken tre kom kørende ad Valdemar Sejrsvej i Holbæk.

På grund af sin unge alder havde han af gode grunde ikke noget kørekort, hvilket han blev sigtet for. Han blev også sigtet for narkokørsel og i forbindelse med visitation blev han fundet i besiddelse af en kniv, så han også blev sigtet for overtrædelse af knivlovgivningen.

Den 15-årige, der er fra Kalundborg, blev anholdt og fik taget en blodprøve og taget med til afhøring, hvor politiet fik mistanke om, at bilen var stjålet.

I bilen var en 14-årig pige passager, og hun forsøgte at skabe så meget uro i forbindelse med anholdelsen af den 15-årige, at politiet også tog hende med på politistationen, så hun kunne afhentes af personale fra det bodsted, hvor hun opholder sig.

Den 15-årige blev efter afhøringen afleveret på det bosted, hvor han opholdt sig. Han kan nu forvente at høre nærmere fra politiet i anledning af sigtelserne mod ham i forbindelse med nattens kørsel i bilen.