23. juni 2024

Karina Christen, KC - Krop & Sind og Mette Ludvigsen, Mepilu tilbyder drop-in healing. PRfoto.

De to healere Karina Christiansen og Mette Ludvigsen tilbyder drop-ind healing en lørdag i måneden.

Da Karina Christiansen og Mette Ludvigsen fik lokaler ved siden af hinanden i kontor- fællesskabet Motivhuset på Amtmandsvej 1, blev det oplagt, at de indgik i et samarbejde, og det er i første omgang blevet til drop-ind healing, hvor man uden forudbestilling barekan komme forbi, og modtage 15 minutters healing for et symbolsk beløb.

Ifølge de to healere giver en healing giver fornyet energi, velvære og en afbalancering af energicentrene i kroppen og sker både psykisk og fysisk.

-Healing er en enkel og blid behandlingsform, som hjælper kroppen til at give slip på nogle af de blokeringer, der kan sidde i kroppen. Healingen kan også være med til at reducere stress, tankemylder og genskaber dermed en indre følelse af ro, velvære og harmoni, fortæller Karina Christiansen, som er uddannet psykomotorisk kropsterapeut og energetisk healer og indehaver af klinikken KC – Krop & Sind.

Mette Ludvigsen har klinikken Mepilu og udover bl.a. hypnoterapeut og styrketerapeut også er Reikihealer.

Mette og Karina kan ikke diagnosticere for sygdomme, dvs. healingen ikke kan erstatte en tur hos lægen, hvis man mærker ubehag/gener i kroppen.

Drop ind healingen koster 50 kr. for 15 minutter healing, og de to healere anser beløbet som en energiudveksling. Næste drop-in healing er den 30 september i tidsrummet 10-14. Derefter bliver det datoerne: 28. oktober, 25. november og 23. december. Unge under 18 år kan også benytte sig af tilbuddet, blot skal de være i følgeskab med en værge.

Mette og Karina anbefaler, at man drikker vand før og efter healingen, for at skylle affaldsstofferne ud af kroppen.