22. juli 2024

Foto: Morten Sundgaard - Skadestedsfotograf.dk.

Vestsjællands Brandvæsen rykkede tirsdag formiddag ud til en brand i en industribygning på Tåstruphøj i Holbæk.

Branden blev anmeldt kl. 11.32.

Der var tale om et lukket autolakeringsværksted, hvor der var ild i vægbeklædningen.

Tirsdagens kraftige blæsevejr kunne have forårsaget en voldsommere udvikling i branden, men branden blev opdaget i tide og hurtigt slukket af brandvæsnet. Efterfølgende måtte brandfolkene bruge en times tid på at skille væggen ad, efterslukke og tjekke med termisk kamera, for at sikre at der ikke gemte sig ildlommer eller gløder som nemt ville kunne bluse op igen.

Brandårsagen er endnu ikke fastlagt endeligt, men den foreløbige vurdering er, at branden er opstået som følge af gløder fra et askebæger som så har antændt nogle ting der lå op ad bygningen og herfra bredt sig til selve konstruktionen.

Du kan se flere billeder på Skadestedsfotograf.dk.