24. juli 2024

Arkivfoto: Rolf Larsen

En politipatrulje var ved 17.30-tiden tirsdag i Ladegårdsparken Vest, da betjentene lagde mærke til en gruppe unge mænd, som stod ved en bil.

Tæt ved sad en ung fyr og puslede med noget. Men ved synet af politiet, stak den unge fyr af fra stedet. Han blev dog, ifølge politiets døgnrapport, hurtigt indhentet og tilbageholdt.

Der var tale om en 16-årig ung mand fra København. Det viste sig, at han ikke havde noget ulovligt på sig. Men ved hegnet i nærheden fandt politiet en klump hash, som senere blev kontrolvejet til 16.39 gram.

Politiet sigtede den 16-årige for besiddelse af hashen og han kan forvente at få en bøde. Hashen blev beslaglagt, og vil, ifølge politeit, blive destrueret. Den 16-åriges forældre og de sociale myndigheder vil blive orienteret om sagen, oplyser politiet.

De øvrige unge mænd, som stod ved bilen, blev ikke fundet i besiddelse af noget ulovligt.