13. juni 2024

Arkivfoto: Morten Sundgaard - Skadestedsfotograf.dk.

Politiet indledete natten til torsdag en humanitær eftersøning i Allerup-området efter en svagtseende mand.

Ved et-tiden modtog politiet en henvendelse fra en borger i Allerup-området med en bekymring for en svagtseende, 72-årig mand fra København, ikke var kommet tilbage efter han et par timer forinden var gået en tur med sin hund. Manden var ikke stedkendt i Holbæk og kunne måske være faret vild.

Politiet fik kontrolleret, at han ikke var på sin bopæl i København, og fik sat en humanitær eftersøgning i værk med deltagelse af flere patruljer.

Kl. ca. 01.30 lykkedes det politiet at finde den 72-årige og hans hund i god behold på Springstrupvej. Han lå i en grøft og blev hjulpet op, så han efter et check på skadestuen kunne afleveres på det sted, hvor han opholdt sig i Allerup.