30. maj 2024

Arkivfoto: Rolf Larsen.

Politiet måtte mandag morgen kort efter klokken halv ni en tur på Holbækkmotorvejen efter en anmeldelse om en varebil, som kørte usikkert og slingende syd for Holbæk.


Politiet fik standset varebilen. Bag rattet sad en 24-årig mand fra Brønshøj, som deltog i en rutinemæssig alkometer- og narkometerest. Ingen af dele gav dog udslag for, at han skulle være påvirket af noget.

Løst på passagersædet lå der i alt otte store lattergaspatroner, hvoraf to var fyldte.

Politiet vurderede derfor, at den 24-årige foretog transport af farligt gods, så han skulle opfylde flere lovmæssige krav om forsvarlig fastgørelse af godset, medbringelse af ildslukker, krav til chaufføren og manglende transportdokumenter på godset.

Den 24-årige blev sigtet for disse overtrædelser og kan nu forvente at høre nærmere fra politiet, når sagen skal afgøres.