26. maj 2024

Foto: Rigspolitiet.

Flere teenagepiger kontaktede tirsdag ved 12.30-tiden politiet, fordi de på parkeringspladsen ved Netto på Søagervej havde set en mand sidde med blottet underliv i en bil samtidig med, at han foretog onanibevægelser.

Manden havde parkeret sin bil lige ved siden af den bil, som pigerne var ankommet i.

Politiet afhørte pigerne nærmere om sagen, og kørte til parkeringspladsen. Men manden og bilen var væk.

Det var dog muligt for politiet at identificere bilen og dermed dens ejer ud fra pigernes oplysninger. Der var tale om en 39-årig mand, som senere på eftermiddagen blev fundet og anholdt. Han blev sigtet for blufærdighedskrænkelse over for pigerne.

Manden, der var lettere påvirket af alkohol, blev afhørt og derefter løsladt. Han kan, ifølge Midt- og Vestsjællands Politi, forvente at høre nærmere om sagen, når den skal strafferetligt afgøres.