30. maj 2024

Foto: Michael Johannessen

En kvinde i 40’erne er blevet sigtet for vold efter en episode søndag eftermiddag i en lejlighed i Ladegårdsparken i Holbæk.

Som vi skrev søndag, blev politiet kaldt ud til boligområdet efter en anmeldelse om husspektakler i forbindelse med en skænderi i en lejlighed.

Politiet rykkede ud med adskillige patruljer, hundepatrulje og indsatsleder og samtidig blev en ambulance sendt til stedet. Politiet afspærrede en større område foran boligblokken med lejligheden, mens man arbejdede på stedet.

Tumulten var mellem en mand og en kvinde i 40´erne, som havde en relation til hinanden. Begge var ved politiets ankomst oprevne og påvirkede af spritus. Manden var kommet til skade og blev bragt til behandling på sygehuset.

Kvinden blev anholdt og sigtet for vold. I forbindelse med anholdelsen gjorde kvinden modstand og sparkede en betjent i maven, da hun skulle skulle ind i patruljebilen. Hun var i øvrigt blevet iført en såkaldt dna-dragt.

Det blev vurderet, at der ikke var grundlag for at fremstille kvinden i grundlovsforhør, så hun blev løsladt senere på aftenen.

Politiet skal nu undersøge sagen til bunds for at afklare omstændighederne omkring de skaderm, manden pådrog sig, og kvinden vil høre nærmere fra politiet i sagen.

Læs også: Politiet massivt tilstede i Ladegårdsparken