14. juni 2024
Holbæk Station. Foto: Rolf Larsen.

Holbæk Station. Foto: Rolf Larsen.

En 73-årig mand blev tosrdag formiddag slået under tumult på Holbæk Station – en 28-årig mand er blevet anholdt i sagen.

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at man klokken 11.45 modtog en alarmopkald om tumult på Holbæk Station, hvor en yngre mand havde slået en ældre mand.

En politipatrulje blev sendt tilstedet, hvor de i toget traf en 28-årig mand, som ikke ønskede at samarbejde med politiet. Manden var mistænkt for at have slået en 73-årig mand fra Holbæk i forbindelse med en uoverensstemmelse. Den 73-årigge kom ikke noget alvorligt til, men den 28-årige mand blev sigtet for at overtræde ordensbekendtgørelse for voldelig optræden.

Han blev anholdt og taget med på stationen, da han ikke ville oplyse sit navn til patruljen. På stationen fik betjentene afklaret den anholdtes identitet, hvorefter han blev løsladt. Politiet oplyser, at den 28-årige kan forvente at få en bøde i sagen