23. april 2024
Arkivfoto: Rolf Larsen.

Arkivfoto: Rolf Larsen.

En cyklist blev torsdag eftermiddag ramt af en bilist, som derefter var kørt fra uheldet.

Det fremgår af døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politi.

Politiet modtog anmeldelse om uheldet kl. 17.19. Uheldet var sket på Ringstedvej ved Brorfelde, hvor en 44-årig lokal mand var kommet cyklende og var blevet påkørt bagfra af en bil, som fortsatte med at køre. Cyklisten endte med at køre i grøften som følge af påkørslen. Han var, ifølge politiets døgnrapport, sluppet uskadt, men hans cykel havde fået skader.

Et vidne havde set uheldet og noteret oplysninger på bilen. Ud fra vidnets oplysninger henvendte politiet sig til bilejeren, en 23-årig kvinde fra Roskilde, som erkendte at have været ude at køre, men ikke havde bemærket at hun ramte cyklisten.

Politiet optog rapport om uheldet, og de to parter vil senere høre mere i sagen.