26. maj 2024
Arkivfoto: Rolf Larsen

Arkivfoto: Rolf Larsen

En 26-årig mand fra Holbæk endte torsdag aften med flere sigtelser efter han blev standset af politiet på Køgevej i Roskilde.

Færdselspolitiet målte kl. 20.05 den 26-årige til at køre med mindst 79 km/t ad Køgevej i Roskilde i sydlig retning syd for Søndre Ringvej, hvorfor politiet valgte at standse ham.

Den 26-årige blev til at starte med sigtet for hastighedsovertrædelsen. Men da det viste sig, at han var frakendt kørekortet, blev han også sigtet for, at køre bil, selvom han var frakendt førerretten.

En narkometertest indikerede, at den 26-årige var var påvirket af både cannabis og kokain under kørslen. Så han blev sigtet for narkokørsel og taget med til udtagelse af en blodprøve, hvorefter han blev løsladt.

Han kan nu se frem til at høre nærmere fra politiet, når resultatet af blodprøveanalysen foreligger.

Bilejer også sigtet

Bilen, som den 26-årige mand var kørende i, var ikke hans egen. Den tilhørte en 24-årig kvinde fra Holbæk, som efterfølgende blev sigtet for overtrædelse af færdselsloven, fordi hun havde overladt føringen af bilen til en person, som ikke lovligt kunne være fører af køretøjet.