20. maj 2024

Foto: Rigspolitiet.

Torsdag var medarbejdere fra politiets forebyggende afdeling i Holbæk sammen med en narkohundefører på besøg flere steder i Holbæk.

Det fremgår af døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politi.

Ved 10-tiden besøgte de en ungdomsuddannelsesinstitution i Holbæk by. Her fandt narkohunden interesse for en 16-årig ung mandlig elev, der gemte godt seks gram hash i en skjult lomme i sine bukser.

Senere på formiddagen besøgte patruljerne en 37-årig mand fra Holbæk på hans bopæl i Holbæk by som opfølgning på en mistanke om, at han kunne være i besiddelse af narkotika. Mistanken viste sig at være begrundet, idet den 37-årige havde gemt 49 gram hash på bopælen.

Herefter fik en 50-årig mand fra den centrale del af Holbæk by af samme årsag besøg af politiet, der fandt ca. 100 gram hash hjemme hos ham.

Sidste besøg foregik hos en 29-årig mand også i den centrale del af Holbæk by, hvor politiet fandt ca. 69 gram hash hjemme hos ham.

Alle fire blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer på grund af den ulovlige besiddelse af hash, som politiet i hvert tilfælde beslaglagde som bevis i den konkrete sag. De sigtede vil senere høre nærmere fra politiet i anledning af sigtelserne.

2 thoughts on “Fire sigtet for besiddelse af hash efter besøg fra politiet

  1. Legaliser og lad folk ryge hvad de lyster. Fuldstændigt ligegyldigt arbejde. Opklar kriminalitet i stedet for. Lad fredelige mennesker ryger hvad de vil. Stop hærværk, vold og voldtægt. I spilder vores penge.

  2. og hvordan havde du så lige forestillet dig at de skulle kunne stoppe det du nævner? det er sku ikke politiet der skal stoppe den slags kriminalitet, men dem der er så hjernedøde at de gør andre ondt!

Comments are closed.