30. maj 2024

Foto: Politi.dk

Udlændingeafdelingen hos Midt- og Vestsjællands Politi foretog i løbet af torsdagen selvstændigt en kontrol på to arbejdspladser i Holbæk for at kontrollere, hvorvidt udlændinge var beskæftiget uden at have de fornødne tilladelser i orden.

To arbejdspladser i Holbæk inden for personlig pleje og restaurationsbranchen fik besøg af politiet, og her blev i alt tre udenlandske mænd blev kontrolleret. Det vistes sig, at de havde papirerne i orden, så ingen blev sigtet for noget, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Udlændingeafdelingen foretager disse kontroller med jævne mellemrum for at afsløre eventuel ulovlig arbejdskraft som et led i indsatsen mod social dumping i Danmark. Også andre myndigheder som f.eks. Arbejdstilsynet, Skattestyrelsen og Styrelsen for International Rekruttering og Integration (SIRI) kan bistå politiet i kontrollerne.