21. september 2023

Foto: Rigspolitiet.

En mand i 20’erne blev tirsdag aften udsat for vold ved Mørkøv Station.

Politiet modtog klokken 21.06 en anmeldelse et vidne, som så hvordan et par mænd hev en mand ud af en personbil ud for stationen samtidig med, at de råbte højt.

Politiet kørte til stedet og fik kontakt til offeret – en mand fra Ugerløse, som i en tilkaldt ambulance blev bragt til skadestuen til nærmere undersøgelse og behandling for de skader, som han havde pådraget sig ved overfaldet.

Den personbil, som anmelderen så den forurettede blive hevet ud af, var kørt fra stedet og forsvundet i ukendt retning.

Politiet undersøgte området omkring Mørkøv station for eventuelle spor efter overfaldet.

Det har, ifølge politiet, ikke været muligt at afhøre offeret på grund af hans indlæggelse og behandling på et sygehus. Nogle få vidner i området har dog afgivet forklaring til politiet om deres observationer.

Politiet har optaget rapport i en sag om grov vold mod manden, men ønsker fortsat at få kontakt til personer, der måtte have set eller hørt noget i forbindelse med overfaldet ved Mørkøv station, eller som måtte have set en personbil køre hastigt væk fra området inden politiets ankomst. Politiet kan kontaktes på telefon 114.