14. april 2024
Arkivfoto: Rolf Larsen

Arkivfoto: Rolf Larsen

Politiet rykkede søndag aften talstærkt ud til boligområdet Grønneparken efter en anmeldelse om, at en ung mand var set true en anden ung mand med et skydevåben på vaskeri i Agervang.

Fra vaskeriet hørte vidner nogen sige: ”Du må ikke skyde!”.

Flere patruljer kom frem til det politiet vurderede som en potentielt farlig episode. Det viste sig dog, at være noget helt andet end først antaget. Ifølge politiet var de unge i gang med at lave et filmprojekt, og de medbragte våben var attrapper.

Der var tale om tre 16-årige lokale unge og de blev kraftigt formanet af politiet om risikoen ved at optræde med våbenlignende genstande i det offentlige rum. De unges forældre blev kontaktet og orienteret om politiet indsats i forbindelse med de unges optagelser, ligesom politiet også underrettede de sociale myndigheder om sagen.

Dagens optagelser blev afbrudt og de unge opfordret til fremover at orientere politiet og opsætte skiltning om, at der var tale om en filmoptagelse. Så de ikke en anden gang skræmte livet af beboerne i kvarteret.