15. april 2024

Foto: Politi.dk

Mandag eftermiddag ransagede politiet bopælen hos en 16-årig ung mand fra Tølløse, da man havde mistanke om, at han var i besiddelse af euforiserende stoffer.

Under ransageningen fandt politiet en hashplade med en vægt på godt 87 gram samt en pose med godt otte gram kokain. Endvidere beslaglagde politiet et mindre kontantbeløb og en mobiltelefon ud fra en mistanke om, at pengene stammede fra handel med narkotika, og mobiltelefonen måske kunne være brugt i forbindelse med handlerne.

Den 16-årige blev afhørt til sagen og efterfølgende løsladt, men kan dog forvente at høre nærmere fra politiet, når efterforskningen med hensyn til både undersøgelse af mobiltelefonen og pengenes oprindelse er afsluttet, det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi, som også oplyser, at man allerede på nuværende tidspunkt hra udfærdiget en rapport til de sociale myndigheder med baggrund i bekymring for den 16-årige efter sigtelserne mod ham.