6. maj 2024

Foto: Rigspolitiet.

Onsdag morgen kort før klokken otte modtog politiet en anmeldelse om et mindre færdselsuheld på Ringstedvej i Holbæk, hvor to bilister havde strejfet hinanden, og den ene bilist var kørt fra stedet.

Politiet fik klarlagt, at en 18-årig mand fra Jyderup var kørt i en personbil ad Ringstedvej mod nord, da han og en modkørende personbil strejfede hinanden, fordi de begge lå lidt langt til venstre i deres respektive vognbaner. Den 18-årige forklarede politiet, at han var standset, men kunne ikke forklaring ikke få kontakt til modparten, der var fortsat i sydlig retning.

Ingen var kommet til skade som følge af uheldet, hvor kun de to parter var involveret.

Senere på dagen henvendte en 58-årig kvinde fra Asnæs sig på nærpolitistationen i Asnæs for at anmelde et færdselsuheld, som hun havde været impliceret i tidligere på morgenen. Hun oplyste, at hun ikke havde kunnet finde modparten, som hun havde strejfet under kørsel ad Ringstedvej i Holbæk.

Politiet kunne være hende behjælpelig med at opklare sagen og sætte hende i forbindelse med den 18-årige modpart, så kvindens henvendelse indgår nu i politiets rapport om færdselsuheldet.