Påkørsel af dådyr førte til alvorligt uheld på motorvej

En 47-årig mand fra Holbæk og en ung kvinde blev kørt til sygehuset efter et alvorligt færdselsuheld på Holbækmotorvejene natten til lørdag.

Uheldet skete i forbindelse med, at en 18-årig mand fra Sjællands Odde ved Roskilde i det tågede vejr påkørte et dådyr, så bilen fik store kader på fronten og haverede i anden vognbane. Den 18-årige steg ud af bilen for at se til det påkørte dyr. I det samme kom den 47-årige mand fra Holbæk kørende bagfra i samme vognbane. Han kunne ikke nå at standse for den haverede bil og ramte den i et voldsomt sammenstød.

Med som passager i den 18-åriges bil var en 19-årige kvinde, som sad i bilen, da den blev påkørt. Hun kom alvorligt til skade, og hun blev kørt til behandling på sygehuset, hvor det blev afklaret at hendes tilstand ikke var kritisk.

Den 47-årige blev kørt til tjek på sygehuset, men han kom ikke noget alvorligt til, oplyser politiet.

En bilinspektør undersøgte uheldsstedet, da der i første omgang var frygt for livstruende skader hos de implicerede.

Der blev opsat skiltevogn ved uheldsstedet, som var afspærret indtil de tidlige morgentimer, da der efter undersøgelserne var afsluttet, skulle fejes og ryddes op på motorvejen. Først kl. 03.30 blev motorvejen genåbnet.

Den 18-årige bilist fik udtaget en blodprøve, som skal afklare, om han havde en promille over det tilladte i forbindelse med uheldet.

Leave a Reply