23. september 2023

Arkivfoto: <a href="https://pixabay.com/users/Republica/">Republica</a> / Pixabay

Politiet vil gerne i kontakt med personer som har set noget i forbindelse med et indbrud i en garag i den sydvestlige del af Ugerløse.

Fredag formiddag anmeldte en 41-årig man fra Ugerløse, at der havde været indbrud i han garage og at tre racercykler var blevet stjålet.

Han havde opdaget indbruddet, da en bagdør til haven uventet stod åben.

Politiet kørte til stedet og kunne konstatere, at et vindue var blevet brudt op for at få adgang til den aflåste garage. Tyven eller tyvene havde ikke rodet tingene igennem, men stjålet de tre racercykler. Der var tale om en sort/rød cykel af mærket Pinarello og to racercykler af mærket S-Works i hhv. grøn og sort. Alle tre cykler var forsynet med Zipp-hjul og udgjorde ifølge ejeren en større værdi.

Indbruddet i garagen var ifølge cyklernes ejer sket i løbet af fem timer i løbet af natten mellem torsdag og fredag.

Politiet har undersøgt stedet for eventuelle spor og afventer nu resultatet heraf. Dog vil politiet gerne i kontakt med personer, der i den sydvestlige af Ugerløse måtte have set noget usædvanligt i løbet af natten til fredag. Politiet kan kontaktes på telefon 114.