23. september 2023

Foto: Alex Christensen.

En 30-årig kvinde er blevet vareægtsfængslet, sigtet for forsøg på manddrab efter en brand i en lejlighed på Valdemar Sejrsvej onsdag morgen.

En 30-årig kvinde er blevet vareægtsfængslet, sigtet for forsøg på manddrab efter en brand i en lejlighed på Valdemar Sejrsvej onsdag morgen.

Det var beboere i ejendommen, som klokken 06.57 slog alarm, da de bemærkede røg fra branden. Brandvæsen, ambulance og politiet blev straks sendt til stedet og ved ankomsten var opgangens beboere kommet ud.

Brandvæsnets røgdykkere reddede en 32-årig mandlig bekendt til kvinden ud af den brændende lejlighed. Han blev kørt til behandling for de skader han havde fået ved branden. Politiet oplyste torsdag, at manden fortsat er indlagt i kritisk tilstand.

Politiet anholdt en 30-årig kvinde, som senere blev fremstillet i grundlovsforhør, sigtet for for forsøg på manddrab over for en 32-årige mand. Hun blev også sigtet for overtrædelse af straffelovens bestemmelser om forsætlig ildspåsættelse i lejligheden i en beboelsesejendom, så de øvrige beboere kunne blive udsat for overhængende fare.

Grundlovsforhøret, der blev afholdt for lukkede døre, endte med, at den 30-årige kvinde blev varetægtsfængslet foreløbigt frem til den 1. november.

Kvinden nægter sig skyldig i sigtelserne.

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at man fortsat efterforsker sagen.