20. juli 2024
Arkivfoto: Rolf Larsen

Arkivfoto: Rolf Larsen

En 28-årig mand er blevet sigtet for blandt andet vold efter en episode lørdag aften på Kasernevej i Holbæk.

Sagen tog sin begyndelse ved 21.30-tiden, da en 21-årig kvinde hørte noget råberi fra gaden. Hun forlod sin bopæl for at undersøge det nærmere og på gaden mødte hun den 28-årige mand, som hun spurgte hvad der var i vejen. Manden besvarede henvendelsen ved at tage fat i den 21-årige kvinde, som blev revet omkuld, slået og tiltalt i truende vendinger.

Politiet blev tilkaldt og rykkede ud til stedet, hvor betjentene anholdt den 28-årige for vold mod kvinden. Det fik ham til at sparke en politibetjent over benene og spytte på en anden. Dertil kom verbale ytringer af fornærmelig karakter mod politiet, inden den anholdte, der var påvirket af spiritus, kunne transporteres væk fra området.

Den 28-årige blev sigtet for vold og for vold og fornærmelig tiltale mod politiet og afhørt til sagerne.

Det viste sig, at den 28-årige havde udgangstilladelse fra afsoning af en frihedsstraf. Da en af betingelserne herfor var at holde sig ædru, besluttede Kriminalforsorgen, at han skulle have inddraget sin udgangstilladelse. Politiet bragte ham derfor retur til et arresthus til fortsat afsoning, og han kan nu forvente at blive indkaldt til retten, når politiet har efterforsket de nye sager mod ham færdig.