27. april 2024

Arkivfoto: Pixabay.

Holbæk-Stenhus fik mandag aftenbesøg af aarhusianske Bears Academy i Holbæk Sportsby i Basketligaen.

Holbæk-Stenhus har haft en svær sæsonstart med to nederlag. Bears Academy har spillet en enkelt kamp i denne sæson, som holdet tabte.

Første periode endte 11 – 18 i gæsternes favør, mens hjemmeholdet spillede bedst i 2. periode og scorede fem point mere end Aarhusianerne, hvilket reducerede gæsternes føring til 35-37.

I tredje periode løb Bears Academy fra holbækkerne med en ti points og dermed samlet 52-64 til gæsterne.

Fjerde periode var meget tæt og perioden igennem fulgtes de to hold tæt ad. Men Holbæk spillede bedst og fik 18 point i perioden mod gæsternes 14 point.

Desværre var det ikke nok for Holbæk, der måtte se sig slået af Bakken-Academy med scoren 70-78.