70-årig sigtet for narkokørsel – ramte bil på afkørselsrampe

En 70-årig mandlig bilist testede positiv for cannabis efter et færdselsuheld lørdag eftermiddag.

Uheldet skete ved 14-tiden på frakørselsrampen til Ringstedvej fra Kalundborgmotorvejen i det vestgående spor. Her var to biler kørt sammen.

Politiet rykkede ud til stedet og fik kontakt til parterne, der begge var uskadte, men den enes bil var som følge af uheldet endt ude i rabatten i den ene side af frakørselsrampen.

Den ene af bilisterne, en 70-årig mand fra Brønshøj var kørt i vestlig retning og ad frakørselsrampen, hvor han ramte venstre side af bagenden på en personbil foran ham. Herved røg han ud i rabatten med bilen, mens den 57-årige mandlige fører fra Valby i den påkørte forblev på rampen.

Den 70-årige blev efter en narkometertest, der indikerede påvirkning af cannabis, sigtet for narkokørsel i forbindelse med uheldet. Han fik udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer. Han vil derfor høre nærmere fra politiet, når analyseerklæringen foreligger.

Frakørselsrampen var i forbindelse med rednings- og oprydningsarbejdet spærret i omtrent en time, indtil bilen i rabatten var blevet fjernet og bugseret til en p-plads, oplyser politiet.

Leave a Reply