22-årig sigtet for besiddelse af hash til videresalg

Mandag ved 12.30-tiden var en politipatrulje til fods i den lille park Apotekerhaven i Bagstræde i Holbæk og det resulterede i, at en 22-årig mand fra Regstrup blev sigtet for besiddelse af hash med henblik på videresalg.

I Apotekerhaven mødte patruljen to mænd, som, ifølge politiet, begge virkede påvirket af narkotika. Der var tale om to mænd på 22 år fra hhv. Nykøbing Sj. og Regstrup, som begge blev kontrolleret nærmere.

Den 22-årige fra Regstrup blev fundet i besiddelse af knap 68 gram hash, 6,6 gram kokain, en digitalvægt og nogle kontanter, hvorfor han blev anholdt i forbindelse med en sigtelse for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

Ved en efterfølgende ransagning af hans bopæl fandt politiet yderligere et gram hash, pølsemandsposer samt et muligt narkoregnskab, så samlet anså politiet sagen mod den 22-årige som besiddelse af stofferne med henblik på videresalg. De ulovlige effekter blev beslaglagt som bevis i sagen, som han vil høre nærmere om, når den skal afgøres.

Den 22-årige fra Nykøbing Sj. blev ikke fundet i besiddelse af noget ulovligt, som gav anledning til yderligere fra politiet side.

Leave a Reply