24. juni 2024

Arkivfoto: Rolf Larsen

Kort før midnat natten til søndag modtog politiet to anmeldelser fra bilister om, at deres biler var blevet ramt af formentlig sten, da de kørte under en bro over Skovvejen ved Jyderup.

Politiet kørte ud til stedet og afspærrede med skiltevogne Skovvejen mellem Amtsvejen/Skovvejen og Jyderup-afkørslen ved Skovvejen, så der kunne foretages en undersøgelse af vejen for eventuelle genstande, der kunne mistænkes for at være årsagen til skaden på den ene bil. En hundepatrulje deltog i undersøgelserne på Skovvejen, som kl. ca. 02.15 blev åbnet for trafik.

Nu afventer politiet afventer nu resultaterne af undersøgelserne i et forsøg på at kunne identificere eventuelle mistænkte i sagen om formentlig stenkast fra en bro mod bilister på Skovvejen.

Politiet vil gerne i kontakt med personer, der har personer opholde sig på eller ved broen over Skovvejen i Jyderup i tiden op til anmeldelsestidspunktet kl. 23.47. Politiet kan kontaktes på telefon 114.