27. februar 2024

Arkivfoto: Rolf Larsen

Søndag eftermiddag fik en familie fra Nordsjælland en ubehagelig oplevelse, da deres bil blev ramt af skud fra en hardball-pistol.

Familien var kommet kørende ad ad Skovvejen mod øst i Nr. Jernløse, da hvid Mercedes kørte op på siden af familiens bil, som blev ramt af skud fra en hardball-pistol, så der kom stenslag i forruden. Den hvide Mercedes kørte efterfølgende hurtigt fra stedet.

Familien anmeldte episoden og politiets indsatsleder kørte til stedet, hvor familien blev afhørt.

Patruljer ledte i området efter den hvide Mercedes, men fandt den ikke. Politiet efterforsker stadig sagen, der skete kort efter klokken 17.

I forbindelse med efterforskningen søger politiet vidner som har set en hvid Mercedes personbil køre i høj fart af Skovvejen mod øst ved Nr. Jernløse/Regstrup, og som kan komme med oplysninger i sagen. Særligt oplysninger om antal personer i bilen og signalement af personerne, har stor relevans for politiets efterforskning. Politiet kan kontaktes på telefon 114.