Forventer 1000 spillere til landsmesterskaberne i badminton

Arkivfoto: Tabble / Pixabay


Til januar næste år skal Holbæk Kommune være vært, når landsmesterskabet i badminton for ungdomsspillere løber af stablen.

Badminton Danmark, Holbæk Badminton Klub og Holbæk Kommune har indgået og underskrevet en samarbejdsaftale om afholdelse af Victor LM.

-Jeg er meget begejstret for, at vi skal være værter for Landsmesterskaberne i Badminton 27.-29. januar 2023. Det bliver spændende at opleve de mange dygtige ungdomsspillere fra hele landet i vores kommune. Og så er jeg glad for, at Holbæk Sportsby og hallerne i vores lokalområder tilsammen kan løfte en sådan begivenhed. Det er netop muligt i fællesskabets ånd, fortæller Ole Hansen (S), formand for Udvalget for Kultur og Fritid.

Holbæk Badminton, Jernløse Badmintonklub og Holbæk Sportsby har drøftet forskellige muligheder og behov, ligesom hallerne i kommunen har været en del af dialogen omkring muligheden for afvikling af et så stort sportsarrangement.

-Det her er et samarbejde mellem flere parter og arrangementet er rigtig vigtigt for sammenhængskraften mellem land og by i vores kommune. Det bliver en badmintonfest til glæde for alle i kommunen, og derfor kaster vi også en masse arbejde ind i det. Det er en stor opgave, men det bliver helt fantastisk, siger Ole Colberg, der er formand for Holbæk Badmintonklub.

Bjarne Næslev, formand for Jernløse Badmintonklub er helt enig:

-Det er jo et kæmpestort arrangement, hvor en masse mennesker kan opleve rigtig god badminton. Så jeg håber meget, at der vil komme rigtig mange ud i hallerne og være med til at skabe den helt rette stemning.

Forventningen er, at cirka 1000 spillere skal spille mere end 2.500 kampe på 80 baner på tværs af kommunen.

Leave a Reply