21-årig anholdt for vold

En 21-årig mand fra Holbæk er blevet sigtet for vold efter en episode natten til søndag i Roskilde.

Episoden fandt sted kort før klokken fem i Jernbanegade i Roskilde. En gruppe unge mænd var på stedet, og to af dem – den 21-årige fra Holbæk og en 19-årig mand fra Høje-Taastrup diskuterede højlydt. Den 21-årige slog den 19-årige i ansigtet med en knyttet hånd.

Optrinnet blev set af en hundepatrulje, som straks skred ind og anholdt den 21-årige, som blev sigtet for vold.

Politiet tilkaldte en ambulance, da den 19-årige havde brug for behandling for et flækket øjenbryn.

Den 21-årige blev taget med til politigården i Roskilde til afrusning og sagsbehandling. Han blev løsladt søndag morgen, men kan forvente at høre mere i sin sag senere, oplyser Midt- og Vestsjællands politi.

Leave a Reply