Politiet søger vidner til knivstikkeri i Ladegårdsparken

Video: Michael Johannessen.

Politiet søger vidner til et knivstikkeri mod en mand i Ladegårdsparken sent lørdag eftermiddag.

Knivstikkeriet fandt sted kort før klokken 18

Vidner har, ifølge politiet, set en mand iført en rødlig trøje løbe fra stedet i retning mod Kløverstien, der ligger på den anden side af Skagerakvej i forhold til Ladegårdsparken.

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at man har haft kontakt til en 28-årig mand, som havde henvendt sig for at få behandling på skadestuen. Ifølge politiet har han oplyst, at hans skade var opstået i anden forbindelse end et overfald i Ladegårdsparken.

Politiet forsøger nu at identificere gerningsmanden og andre involveret i episoden, som fandt sted ved et grønt område bag en af boligblokkene. Som led i efterforskningen vil hører politiet gerne fra personer, som måtte have oplysninger i sagen. Politiet kan kontkates på telefon 114.

Læs også: Knivstikkeri i Ladegårdsparken

Leave a Reply