Påvirket bilist uden kørekort opgav falsk navn til politiet

En hashpåvirket kvindelig bilist forsøgte tilsyneladende at slippe for straf, da hun søndag eftermiddag opgav falsk navn til politiet. Den gik dog ikke.

En politipatrulje stoppede klokken 17.41 en bil i en rutinekontrol på Holbækvej i Ugerløse. Bag rattet sad en kvinde, som sagde, at hun havde glemt sit kørekort.

Det viste sig, at hun var påvirket af hash, så hun blev anholdt og sigtet for narkokørsel. Hun oplyste sit navn som værende en 28-årig kvinde, men da betjentene tjekkede efter, viste det sig, at hun havde oplyst et falsk navn. Bilisten viste sig at være en 26-årig kvinde fra Hillerød, som ikke havde et gyldigt kørekort.

Hun blev derfor sigtet for at overtræde straffelovens regler om falsk anklage, da den 28-årige kvinde, som hun udgav sig for at være, kunne risikere at blive straffet uberettiget. Kvinden blev desuden fundet i besiddelse af en joint og en lille klump hash, som hun blev sigtet for at besidde. Den 26-årige blev også sigtet for kørsel uden førerret.

Hun løsladt efter at have afgivet en blodprøve, og vil nu høre mere i sin sag, når resultatet af blodprøveanalysen kommer.

Leave a Reply