25. februar 2024
Arkivfoto: Rolf Larsen

Arkivfoto: Rolf Larsen

Politiet måtte ved halv to-tiden natten til lørdag rykke ud til et diskotek i Jernbanegade i Roskilde, hvor en dørmand var blevet spyttet i ansigtet af en ung mand, som han afviste ved diskoteket.

Den afviste gæst var løbet fra stedet, men blev kort efter genkendt af dørmanden og hans kollega, som tilbageholdt den spyttende mand i Hersegade. I forbindelse med tilbageholdelse havde han udtalt sig særdeles truende over for dørmændene med hævn på et senere tidspunkt.

Politiet ankom til stedet og anholdte den unge mand, der er 16-årig og fra Holbæk. Han blev sigtet for sigtet for vold mod dørmanden, som han spyttede på, og trusler på livet over for den anden, 32-årige dørmand.

Den 16-årige blev løsladt tidligt på morgenen efter afhøring til sagerne.