Uro og uorden: Politiet rykkede ud efter melding om slagsmål

Flere politipatruljer blev lørdag eftermiddag ved 15-tiden sendt til området omkring Holbæk Station efter en anmeldelse om, at at to grupper var i slagsmål, hvorunder nogen skulle tage kvælertagslignende greb på andre personer.

Udover at sende politipatruljer til området, tjekkede politiet også de såkaldte “tryghedskameraer” i området, hvor det kunne ses, at flere personer var gået fra Vestergade ad Lindegade i nordlig retning.

I området ved Ahlgade fik politiet kontakt til en gruppe på otte unge i alderen 13-16 år – alle fra Holbæk, som svarede til signalementet på de personer, som ifølge anmelderen skulle have været involveret i uroen i området ved stationen.

Politiet fik talt med de unge, men ingen af dem havde lidt overlast. Det fremgår af døgnrapporten, at de unge ifølge egne forklaringer blot havde lavet uorden for sjov, så politiet fandt ikke grundlag for at sigte nogen, men formanede dem om, at deres adfærd havde givet anledning til bekymring hos andre borgere.

Leave a Reply