18. april 2024

Holbæk B&I vandt overbevisende, da holdet lørdag eftermiddag havde besøg af Ringsted IF i Danmarksserien.

Holbæks Anders Steen Nielsen kom til scoring efter 12 minutter og bragte dermed hjemmeholdet foran. Godt et kvarter senere udbyggede han føringen til 2-0.

I 42. minut udbyggede Holbæk føringen yderligere på mål af Jannik Skov Hansen.

Gæsterne fra Ringsted var tydeligt frustrerede og indkasserede da også to gule kort i løbet af 1. halvleg til Sebastian Dam Schrøder og Casper Lehmann Nielsen.

Holbæk viste sig fra sin bedste side og i 46. minut gjorde Tarik Mourhrib det til 4-0 og i 60. minut var det igen Jannik Skov Hansen, som blev noteret få mål, da han sendte bolden ind i Ringsteds net til 5-0.

Ringsted fik også gule kort i 2. halvleg, denne gang til Patrick Andersen og Emil Jørgensen.

Holbæk indkasserede også et par ostemadder i 2. halvleg til Jeppe Illum og Lukas Emil Dahl. Sidstnævnte satte sidste søm i Ringsteds kiste, da han to minutter efter gjorde det til 6-0 i tillægstiden.

Det må siges at være en flot start på forårssæsonen, og det giver lyst til at se mere af samme skuffe.

Holbæks næste kamp er på lørdag d. 2. april. Den skal spilles mod Køge Nord FC på Rishøj Stadion. Kampen fløjtes igang kl. 14.00.