14. juni 2024

Foto: Rigspolitiet.

Politiet har anholdt og sigtet en 25-årig mand fra branden i en sejlbåd i Holbæk Marina tidligt i morges.

Som vi tidligere har skrevet, blev politiet og brandvæsnet kaldt ud til en brand i en sejlbåd kl. 05.44.

Branden blev opdaget af en kvinde, som kom forbi på vej til arbejde og slog alarm.

På marinaen traf politiet en 25-årig mand, som havde indåndet røg og havde brug for en ambulance. Han blev bragt til sygehuset til observation for røgforgiftning. Politiet mistænker den 25-årige for at have sat ild til båden. Politiet kørte med efter ambulancen på sygehuset, hvor den 25-årige mand blev anholdt og sigtet for brandstiftelse.

Da brandvæsnet havde slukket ilden, undersøgte politiet brandstedet og fandt ingen god forklaring på, hvordan branden var opstået. Politiet undersøger nu branden nærmere, for at forsøge at fastslå brandårsagen, men den formodes at være påsat.

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at den 25-årige ikke kom noget alvorligt til ved branden. Han er fortsat i politiets varetægt, mens sagen undersøges nærmere. Herefter vil anklagemyndigheden tage stilling, om der er grundlag for at fremstille ham i grundlovsforhør med begæring om varetægtsfængsling.

Læs også: Brand i sejlbåd