10. juni 2023

DMI har varslet storm med vindstød af orkanstyrke for dele af landet og det har nu fået DSB til helt at indstille store dele af togdriften fra i morgen aften og frem til lørdag middag. Det gælder også for togstrækningen København – Kalundborg.

Selvom prognosen torsdag aften ikke siger vindstød af orkanstyrke for vores område, så forventer DMI alligevel kraftig blæst med vindstød af stormstyrke. Ifølge DSB kan den voldsomme blæst sammen med den mulighed, at jorden kan være gennemvædet af de seneste ugers regn, øge risikoen for, at træer vælter ned over spor og køreledninger. DSB har derfor, i samråd med DMI, besluttet at indstille togtrafikken i store dele af Danmark. En sådan kontrolleret nedlukning reducerer risikoen for, at tog strander, og det letter arbejdet med at starte togtrafikken op på ny.

Sidste tog på strækningen Kalundborg-København fredag aften bliver:

Fra København H: Re 1575 afgang kl. 19.34 med ankomst Kalundborg kl. 20.54
Fra Kalundborg: Re 71558 afgang kl.19.02 med ankomst København H kl. 20.26

Du kan følge situationen på www.dsb.dk.

Leave a Reply