23. april 2024
Arkivfoto: Rolf Larsen.

Arkivfoto: Rolf Larsen.

En 29-årig mand fra Holbæk blev natten til lørdag fundet i besiddelse af en kniv, en økse og et par klumper hash, da han blev kontrolleret af politiet.

Episoden fandt sted omkring kl. 01.20 i Nygade.

Politiet kendte den 29-årige spirituspåvirkede mand i forvejen og ved en nærmere kontrol af ham mærkede politiet et skæfte af noget, han opbevarede i sin jakke. Det viste sig at være en mindre økse, og ved en nærmere kontrol var han også i besiddelse af en ulovlig kniv samt et par klumper hash med en samlet vægt på ca. 1½ gram.

Effekterne blev beslaglagt som bevis og den 29-årige blev sigtet for overtrædelse af knivloven og lov om euforiserende stoffer. Ud over en straf for besiddelse af disse ulovlige effekter overvejer politiet nu, om der kan iværksættes yderligere sanktioner over for den 29-årige efter besiddelse af de angivne ulovlige effekter på offentlig område i nattelivet.

Også om fredagen blev en ung mand taget med en økse i nattelivet. Det kan du læse mere om i artiklen Havde økse med i nattelivet