19. april 2024

Foto: Michael Johannessen.

Redaktionen har modtaget nedenstående læserbrev:

Kommentarer til læserbrev fra Bent Brandt den 8. november 2021:

Der fremgår flere faktuelle misforståelser i læserbrevet. Citat fra omtalte læserbrev: ”….Sportsbyen valgte at bygge sine egne forstyrrende anlæg klos op ad petanquebanerne”. Dette er ikke korrekt. Det er Holbæk Kommune, der som ejer, har besluttet placeringen af de nye padelbaner. Holbæk Sportsby ejer ingen padelbaner i Sportsbyen.

Citat fra omtalte læserbrev: ”For få uger siden mistede fire idrætsforeninger tålmodigheden med Sportsbyen….”

I Holbæk Sportsby er vi ikke orienteret om denne påstand.

I øvrigt er det vores opfattelse i Sportsbyens ledelse, at vi har et udmærket samarbejde med Holbæk Kommune og de 34 foreninger, der har base i Holbæk Sportsby. Ting kan altid forbedres, og det arbejder alle parter positivt på.

Ledelsen i Holbæk Sportsby
09.11.2021

Læs også: Læserbrev: Kommunen bør have en plads i Sportsbyens bestyrelse.