19. maj 2024

Arkivfoto: <a href="https://pixabay.com/users/lcr3cr/">lcr3cr</a> / Pixabay

Pædagoguddannelsener åbner i Holbæk i 2023 - det står klart efter Uddannelses- og forskningsministeriet i dag har løftet sløret for, hvilke syv nye uddannelser uden for de store byer, som ministeriet har godkendt.

Pædagoguddannelsener åbner i Holbæk i 2023 – det står klart efter Uddannelses- og forskningsministeriet i dag har løftet sløret for, hvilke syv nye uddannelser uden for de store byer, som ministeriet har godkendt.

Det er Professionshøjskolen Absalon, som udbyder uddannelsen.

Holbæk Kommunes borgmester Christina Krzyrosiak Hansen er glad for dagens udmelding.

-Dette er en fantastisk nyhed. Det understreger blot, at arbejdet med at gøre Holbæk til en uddannelsesby igen lykkes. Det her er et vigtigt skridt i den rigtige retning. Vi har brug for at kunne rekruttere flere pædagoger, og vi skal derfor skabe den tætte sammenhæng mellem uddannelse og praksis,” siger Christina Krzyrosiak Hansen, borgmester i Holbæk Kommune, og tilføjer:

-Pædagoguddannelsen er Danmarks største uddannelse, og mange fra Nordvestsjælland søger allerede i dag uddannelsen. Og jeg er ikke i tvivl om, at flere vil gøre det, når uddannelsen kommer til Holbæk, for der er behov for endnu flere dygtige pædagoger i Nordvestsjælland.