28. maj 2024

Foto: Michael Johannessen.

Skudepisoder, voldelige overfald, hashhandel, kanonslag og masser af politi har præget boligområdet Ladegårdsparken i det seneste lange stykke tid. Nu besøger borgmesteren området for at tale om tryghed.

Politi i Ladegårdsparken. Arkivfoto: Michael Johannessen.

Skudepisoder, voldelige overfald, hashhandel, kanonslag og masser af politi har præget boligområdet Ladegårdsparken i det seneste lange stykke tid. Nu besøger borgmesteren området for at tale om tryghed.
Foto: Holbæk Kommune.

De mange episoder, har nemlig fået flere beboere til at føle sig utrygge.

Derfor inviterer borgmester Christina Krzyrosiak Hansen til møde, hvor hun gerne vil snakke med beboerne om hvordan det er, at bo i Ladegårdsparken, og hvordan området kan gøres endnu mere trygt at færdes i.

Mødes finder sted i Musikhuset fra kl. 17.00.