25. juni 2024
Arkivfoto: Rolf Larsen

Arkivfoto: Rolf Larsen

En 7-årig pige måtte torsdag først på eftermiddagen en tur på sygehuset efter hun var blevet ramt af en bil.

Ulykken skete kl. 12.33 på Samsøvej i Holbæk, da pigen kom kørende på cykel og trak ud på vejen bagved en varebil. Samtidig kom en bil, ført af en 80-årig mand fra Fårvejle, kørende og den 80-årige bilist forsøgte at bremse, da pigen pludselig var i hans kørebane.

Pigen blev påkørt og røg op over bilens kølerhjelm. Pigen fik mindre alvorlig skade, og blev i en ambulance bragt til behandling på sygehuset. Bilisten skap uskadt.

Politiet underrettede pigens forældre om uheldet, og afhørte bilisten og vidner på stedet.

4 thoughts on “7-årig pige ramt af bil – røg op over bilens kølerhjelm

  1. 1. Har du fået familiens tilladelse til at skrive denne artikel?
    2.Har du snakket med pigen og spurgt hende hvordan hun har det siden du skriver “mindre alvorlig skade.
    Jeg er en ven af familien og smerten som manden bag rettet har ført til dem er helt ufattelig. Og efter uheldet havde han nok mod og selvrespekt til at køre videre uden at tjekke på hende og se hvordan hun havde det, hvilket menneske gør dog såden noget?
    Pigen kørte på cykelstien og hvis du heller tror på ham så kan du gå ud til samsøvej for at se stien.

  2. Det er ufatteligt hvordan i skriver hun har mindre alvorlige skader. Pigen skal sidde i kørestol i flere måneder. Hun er helt knust og det eneste hun kan tænke på er hvordan hun skal tage i skole og lege med sine venner uden at kunne gå. Familien er helt rasende pga. manden have modet til at køre væk efter uheldet, og denne artikel gør det ikke ligefrem bedre.

  3. Hej. Oplysningerne i artiklen stammer fra Midt- og Vestsjællands Politi. Mvh. Rolf Larsen, redaktør, Holbaekonline.dk.

  4. Hej. Oplysningerne i artiklen stammer fra Midt- og Vestsjællands Politi. Mvh. Rolf Larsen, redaktør, Holbaekonline.dk.

Comments are closed.