30. maj 2024
Foto: Politi.dk

Foto: Politi.dk

Politiet sigtede onsdag tre mænd for spirituskørsel og en for narkokørsel.

Klokken 14.20 standsede politiet en 49-årig mand fra Litauen med bopæl og arbejde i Danmark på Hovedgaden i Svinninge, med en promille på over 2,0. På grund af den høje promille falder sagen ind under reglerne om vanvidsbilisme, så politiet beslaglagde den varebil, som den 49-årige kørte i. Bilen tilhørte den 49-åriges danske arbejdsgiver, som ønskede beslaglæggelsen forelagt retten, som nu skal tage stilling til sagen.

På Kalundborgvej i Holbæk blev en 50-årig mand stoppet i en personbil kl. 14.58 af en patrulje. En alkometertest viste, at han havde en promille over det tilladte.

Også på Kalundborgvej, kl. 19.35, standsede politiet en 50-årig mand fra Holbæk, der kørte bil selvom han havde indtaget for meget alkohol.

Klokken 01.20 anholdt og sigtede politiet en 21-årig mand fra Fårevejle St. for kørsel i narkotikapåvirket tilstand i en personbil på motorvejen ved Holbæk. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer.