10. juni 2023
Arkivfoto: Rolf Larsen

Arkivfoto: Rolf Larsen

I dag er det J-dag, det betyder at Tuborg frigiver årets julebryg, hvilket traditionen tro fejres på flere værtshuse, diskoteker og restaurationer.

Julebryggens komme fejres kl. 20.59 flere steder i Holbæk, bl.a. på The Old Irish Pub i Vestergade i Holbæk, Club Harlekin i Nygade, Bryghuset No. 5 (hvor man også kan købe bryghusets egne juleøl) i Nygade, Landgreven i Nygade og Stangen 1876 på Jernbanevej.

J-dag er også startskuddet til politiets målrettede indsats mod spiritus- og narkokørsel. Indsatsen afholdes fra i dag og frem til og med søndag.

Politiet anbefaler i den forbindelse, at man aftaler hvem der kører hjem, så chaufføren kan holde sig ædru eller man tager offentligtransport som bus, tog eller taxa. Skulle nogen have fået for meget at drikke, så kan man f.eks. tilbyde overnatning, forsøge at tale vedkommende fra at køre – evt. tage nøglerne og skulle man have mistanke om, at nogen kører spirituskørsel, så hører politiet gerne om det.

Leave a Reply