28. maj 2024

Foto: Michael Johannessen.

Tirsdag var politiet tilstede med den mobile politistation i Ladegårdsparken i Holbæk oven på natten skyderi og overfald i boligområdet.

Tirsdag var politiet tilstede med den mobile politistation i Ladegårdsparken i Holbæk oven på natten skyderi og overfald i boligområdet.

Som vi tidligere har skrevet, blev en 19-årig mand overfaldet af en gruppe mørkklædte og maskerede mænd, ligesom der var meldinger om skud. Politiet har efterfølgende fundet flere patronhylstre i området.

På den baggrund valgte Midt- og Vestsjællands Politi tirsdag at køre til boligområdet og opstille den mobile politistation ved Dagli’Brugsen, for at være tilstede “i tryghedsskabende øjemed” i nogle timer. Ca. midt på eftermiddagen pakkede politiet sammen og kørte igen. Midt- og Vestsjællands Politi oplyste tidligere tirsdag, at den mobile politistation også vil være tilstede onsdag fra middagstid.

Udover at fungere tryghedsskabende er tanken med tilstedeværelsen også, at få kontakt med personer, som kan have set noget i forbindelse med episoden, der blev anmeldt mandag aften kl. 23.31.

Læs også: Ung mand kvæstet efter overfald i Ladegårdsparken