Taget i narkokørsel for 6. gang

Torsdag kort efter klokken 17.30 standsede politiet en bil i en rutinekontrol på Pæstemarken i Jyderup, efter en færdselsbetjent var blevet opmærksom på, at bilens fører kørte uden sele.

Betjenten genkendte føreren fra tidligere sager om kørsel uden kørekort i påvirket tilstand. Der var tale om en 20-årig lokal mand som med narkometeret blev testet til, at være påvirket af hash. Han havde stadig ikke noget gyldigt kørekort og blev derfor anholdt og fik udtaget en blodprøve, før han blev løsladt.

Det var 6.gang inden for tre år at den 20-årige blev sigtet for narkokørsel, men disse sager er endnu ikke afgjort. Politiet afventer nu resultatet af blodprøven, hvorefter den 20-årige kan forvente at høre mere om sagernes videre gang.

Bilen havde den 20-årige lånt, så ejeren blev sigtet for at overlade sin bil til en person uden kørekort.

Denne artikel er publiceret den 9. juli 2021 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply