23. april 2024

Foto: Cirkus Baldoni

Mandag eftermiddag kan familien få en oplevelse, som kun cirkus byder på, når Cirkus Baldoni byder indenfor i cirkusteltet ved Hallen på Orø.

Mandag eftermiddag kan familien få en oplevelse, som kun cirkus byder på, når Cirkus Baldoni byder indenfor i cirkusteltet ved Hallen på Orø.

Årets forestilling bærer titlen “Det´ for vildt” og byder på en række topartister bl.a. de italienske Ferrandino´s der har et hæsblæsende rulleskøjtenummer og et dristigt luftnummer på programmet. Fra Tjekkiet kommer supertalentet Kaja Janacek med balancekunsten “Rola-Rola” og hans forældre Eddie og Maria i en hel ny akrobatisk disciplin der aldrig før er set. Sage Macaggi er prisbelønnet hattejonglør og så byder forestillingen også på et ægte slangemenneske Sheyen Caroli der er optaget i Guiness Book of Records for at skyde med bue og pil – med fødderne!

Selvfølgende er der også klovnerier og Cirkus Baldoni i år fået bugtaler og musicalstjerne Peter Nørgaard til at præsentere forestillingen, og han har fået æren af, at have Løven Leonardo på armen.

Den verdensomspændende coronapandemi gør, at der er forskellige restriktioner i forhold til publikum. Der vil være en ledig stol mellem familierne, der vil kun være én familie i vær loge og så skal man huske gyldigt coronapas for personer fra 15 år.

Info:
Cirkus Baldoni “Det´ for vildt”
Dato: Mandag d. 12. juli 2021, kl. 15.00
Sted: Bag Hallen, Brøndevej, Orø
Billetter: www.baldoni.dk eller billettelefon: 20 86 60 10