30. maj 2024

Redaktionen har modtaget nedenstående læserbrev:

Orøborgernes ret til at komme hjem!

På kommunalbestyrelsesmødet den 16.6. bekræftede borgmesteren, at artiklen i Nordvestnyt et par dage tidligere ikke var korrekt, og at orøborgerne naturligvis har fortrinsret til at komme hjem, når gratisrejserne for turister starter om nogle dage.

Med et stort flertal besluttede kommunalbestyrelsen derefter, at enhver orøborger, der ankommer til færgen senest ti minutter før afgang, har ret til at komme med færgen før turister.

Det er nu op til overfartslederen – som ansat medarbejder i Holbæk Kommune – at føre kommunalbestyrelsens beslutning ud i livet. Det er heldigvis heller ikke vanskeligt med en så klar udmelding fra såvel kommunalbestyrelse som fra borgmesteren.

God sommer til vores medborgere på Orø!

Bent Brandt
Ahlgade 58B
4300 Holbæk
Kandidat for RV til KV21