Den mobile politistation besøgte Holbæk Station

I starten af marts måtte politiet rykke ud efter et slagsmål med kniv ved Holbæk Station. Foto: Michael Johannessen


Mange borgere har givet udtryk for, at de føler sig utrygge på Holbæk Station i aften og nattetimerne – politiets reaktion var mandag, at besøge stationen med den mobile politistation.

Politikommissær Karin Storm fortæller, at politiet er blevet kontaktet af borgere, om at unge forsamles, er højtråbende, henkaster affald, nægter at bruge mundbind samt ryger indendørs.

Vi har også skrevet om uro på stationen, røveri mod en 12-årig,ligesom der har også været slagsmål med knivstikkeri på stationen for godt en måned siden.

-Den adfærd i eftermiddags- og aftentimerne er utryghedsskabende for borgerne, og derfor har vi fulgt vores løbende tilsyn op med den mobile politistation. Ved vores tilstedeværelse mandag havde vi også inviteret SSP Holbæk, og målet var både at tale med borgerne om deres oplevelser og med de unge om deres adfærd på stedet, siger Karin Storm, der er leder af forebyggelsessektor vest, der dækker Holbæk, Kalundborg og Odsherred kommuner.

Kontakt med 100 borgere

Lokalbetjent Henning Jørgensen var kørt ud med den mobile politistation.

– Vores ønske var at komme i dialog med så mange som muligt i de timer, vi var der, siger lokalbetjent Henning Jørgensen, og tilføjer at man da også fik kontakt med omkring 100 borgere.

– Vi vil gerne tale med borgerne om deres oplevelser på stationen, og vi vil selvfølgelig også gerne vise vores synlighed i området, siger lokalbetjent Henning Jørgensen.

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at man i den kommende tid følge op med flere besøg på Holbæk Station. Om det betyder flere besøg af den mobile politistation i eftermiddagsmyldretiden, eller tilstedeværelse af politipatruljer når mørket er faldet på, fremgår ikke af politiets meddelelse.

Leave a Reply