Narkopåvirket biltyv havde ikke noget kørekort

Klokken 01.50 natten til onsdag fik politiet en melding om, at et bil kørte usikkert mod vest ad Holbækmotorvejen.

En politipatrulje kørte efter bilisten, som de traf omkring sammenfletningen ved Kalundborgmotorvejen ved Tølløse. Bilen blev standset ved afkørsel 1 på Kalundborgmotorvejen og betjentene traf føreren, en 24-årig mand fra Odsherred, som var påvirket af euforiserende stoffer. Han blev testet med narkometeret, som viste at han havde indtaget GHB og kokain.

Den 24-årige havde desuden aldrig taget et kørekort.

Det viste sig dog ikke at være det eneste, som han havde på samvittigheden. Den 24-årige havde nemlig taget bilnøglen og bilen fra en bekendt uden at få lov. Ejeren af bilen var derfor ikke vidende om, at hendes bil var ude at køre. Den 24-årige blev derfor anholdt og sigtet for brugstyveri af bilen, for narkokørsel og for kørsel uden førerret.

Ved visitation af den anholdte fandt politiet en ulovlig butterflykniv, som blev beslaglagt og den 24-årige sigtet for at overtræde knivloven. Den anholdte fik udtaget en blodprøve, blev afhørt til sagerne og herefter løsladt. Bilen blev udleveret til ejeren. Den 24-årige kan forvente at høre den del mere fra politiet i sine mange sager når svaret på blodprøven kommer.

Leave a Reply