Politiet på kontrol i trafikken: Mange trafikanter sigtet

Torsdag gennemførte politiet to større færdselsindsatser i Holbæk-området med mange sigtede trafikanter til følge.

I tidsrummet fra kl. ca. 12.00 til 16.00 gennemførte politiet en målrettet indsats mod trafikanter af enhver art i byerne Vipperød, Tølløse, Kr. Eskilstrup, Ugerløse, Store Merløse og Undløse.

Kontrollen medførte følgende sager: to kørsler uden førerret, 1 sag om narkokørsel, en sag om uberettiget brug af et køretøj, ulovlig besiddelse af en peberspray, 14 sager om brug af håndholdt mobil under kørslen, en sag om manglende brug af sikkerhedssele samt flere sager om mindre alvorlige fejl og mangler ved køretøjerne.

Indsatsen fortsatte senere på eftermiddagen, hvor trafikanter i byerne Mørkøv, Jyderup, Svinninge, Stigs Bjergby og Regstrup blev kontrolleret i tidsrummet kl. ca. 17.00 – 19.15.

Ved kontrollen i disse byer skrev politiet tre sager om kørsel uden førerret, en sag om kørsel i frakendelsestiden, to sager om spirituskørsel, konfiskation af et køretøj, syv sager om håndholdt mobil, to sager om manglende brug af sikkerhedssele samt flere sager om mindre overtrædelser af færdselsloven.

Samtlige sigtede trafikanter kan forvente at høre nærmere fra politiet.

Leave a Reply